HTML

Mentazöld macaron

Nem a szokásos gasztroblog, inkább egy élményblog, elsősorban saját szórakoztatásomra, de szívesen látok mindenkit, aki csatlakozna.

Friss topikok

  • Milkykee: Tetszik, köszönöm a linket, rég olvastam már a blogodat! Ki fogom próbálni, bár lehet, hogy lilaha... (2014.03.02. 17:59) Süssünk kenyeret!

Alapreceptek, melyekre építkezhetsz!

2014.06.22. 19:21 Milkykee

2014-06-22_18_14_10_1403457686.jpg_1229x1073

Mivel nagyon elfoglalt asszonyállat vagyok, ezért nincsen sajnos sok időm,  amelyet zavartalanul tölthetek el a konyhában, pláne nincsen sok időm recepteket keresgélni,  így van néhány alap receptem, amelyeknek nagyjából tudom az összetevőit, arányait,  és az összeállítás folyamatát is, és mikor kreatív kedvemben vagyok, ezen receptekkel játszom.  

Az sem mellékes, hogy a szükséges hozzávalókból mindig tartok itthon több adagot is.

A következő néhány cikkben ilyen recepteket fogok megosztani veletek.

Örülnék,  ha ti is megosztanátok Jolly Joker receptjeiteket, akár a kommentekben is, vagy a Facebook oldalamon:

Https://facebook.com/mentamacaron

Osszesrecept.hu

Szólj hozzá!

Címkék: gasztro receptek torta recept gasztronómia vanília piskóta sütemény sütés egyszerű finom vajkrém cupcake alaprecept kitchenaid whitecake

A bejegyzés trackback címe:

https://mentamacaron.blog.hu/api/trackback/id/tr726401271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása